Zo dat is even geleden dat ik een blog heb geplaatst. Ik heb zoooveel ideeën en dingen dat ik graag met jullie wil delen. Alleen het mijzelf er naar toe zetten is echt een dingetje..

Mensen die mij op Instagram volgen hadden al door dat vorig week een K*T week was voor mij.

Maar echt ook alles was teveel! Ik was ongelofelijk moe!!!! “ What els is new” zal je wel denken ..zucht. De dagen duurden zo lang, ik werd echt bijna gek van mijzelf. Alles duurde eeuwig, ik zat elke dag de minuten af te tellen tot savonds mijn man thuis kwam en tot het vrijdagavond werd!

EINDELIJK was het vrijdag. Wat was ik blijjjjj! Zaterdag gingen mijn man en ik samen weg voor wat quality time. Wij proberen om de zoveel maanden een hotelletje te pakken ergens in Nederland. Armin logeert dan bij mijn ouders. Tot nu toe gaat dat heel goed. Hij heeft het altijd zo erg naar zijn zin daar. Doen jullie ook iets zoals date night of dergelijke?

Oh ja, ik werd ook eindelijk weer ongesteld na die hele gebeuren met de miskraam. Ik denk dat ik daarom extra moe was vorige week.

Hoe er en diep ik in een zwarte gat zat vorige week , hoe ik nu probeer naar boven te klimmen. Ik voel mij daadwerkelijk ook echt veel beter dan vorige week. Ik weet niet of het door het weekendje weg komt of dat ik eindelijk ongesteld ben geworden. Wat het ook is, ik ben er erg blij mee. Ik hoop dat het zo door blijft gaan. Maar ik moet niet te snel juichen..het is pas maandag.

Ik heb ook echt geen tijd om deze week moe te zijn etc. Ik moet van alles doen ter voorbereiding voor Armin zijn verjaardag ( feestje ) aankomende zaterdag.

Volg mij op Instagram om alles te zien!
Bedankt voor het lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *