Ik ben geen superschoonmaakfreak. Maar ik kan niet zo goed tegen rommel om mij heen. En met kinderen..heb je vaak veel rommel. Speelgoed overal en altijd in zicht!

Ik heb in het begin voor de oudste een speelgoed kist gehaald. Na een tijdje vond ik dat niet voldoende voor zijn speelgoed. Daarna heb ik de bekende Ikea Trofast liggende kast gehaald met bakken. Maar ik vond dit te groot en lomp. Die heb ik toen in A.D zijn slaapkamer gezet en de staande Trofast kast gehaald. I know, ik ben echt erg. Maar die was dus net te klein voor zijn speelgoed.

Ik hoor je al denken; “ waarom doe je niet gewoon dingen weg? Of op zolder“. Ik heb vaak een uitzoekspeelgoed middag gedaan, toch kon er niet veel weg want hij speelt er graag mee. Wij kopen niet eens veel voor hem, het is meestal mijn moeder die de kinderen zo verwend haha.

Anyway, ik ging laatst via mijn Instagram account aan mijn volgers vragen om tips voor een opbergmeubel voor het speelgoed. Iedereen noemde toch snel de Ikea meubels. Maar ja, die hadden wij al..ook wilde iedereen dat ik de tips ging delen. Nou hier komt het.

Eèn volger liet mij iets geweldigs zien. Een kast van de handigekasten.nl . Het is een inzetkast dat in een trapkast kan. Je zult wel denken, hè hoe dan.

Nou kijk de onderstaande beelden.

Ik was meteen verkocht! Ik liet het aan mijn man zien en hij was ook meteen om. Het is zo slim en praktisch.

Alles is nu lekker opgeruimd en het belangrijkste: niet in zicht. Al gebruik je het niet voor speelgoed/knutsel spullen, het is ideaal voor meer opbergruimte. En wees eerlijk, wanneer heb je nou genoeg opbergruimte?

De mensen van handigekasten.nl zijn super vriendelijk en werken snel. Ze leveren een stevige kast ( het weegt 60kg ). In overleg kan je de indeling ook zelf bepalen. Wij waren tevreden met de standaard indeling en die hebben wij besteld.

Ze komen de inzetkast brengen en monteren. Ik dacht eerste instantie dat ze de inzetkast bij ons thuis in elkaar gingen zetten. Maar de inzetkast is van te voren al gemaakt en moet alleen gemonteerd worden in de kozijn. Het was ook binnen 15 minuten klaar.

Wij zijn er super blij mee. Ik wilde het daarom ook uitgebreid met jullie delen.

Voor meer informatie kun je terecht bij
www.handigekasten.nl
Of stuur een e-mail naar post@inzetkast.nl

volg ze ook op Facebook

Mocht je er een aanschaffen, tag mij op je instagram (mommyhood__ ) of stuur mij een berichtje. Lijkt mij leuk om het te zien en te horen wat jullie ervan vinden.

Bedankt voor het lezen!
X

7 Replies to “Rommel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *